SAMSUNG AIRCO

Samsung gelooft dat productinnovatie, onderzoek en ontwikkeling de hoekstenen zijn voor succesvol en duurzaam ondernemen. Samsung investeert 3 miljard Euro in 16 verschillende onderzoekscentra wereldwijd die samen 27.000 onderzoekers te werk stellen. Samsung heeft dankzij dit onderzoek 1.600 patenten wereldwijd in aanvraag. De onderzoekers richten zich voornamelijk op het ontwikkelen van elektronische producten die aansluiten op de behoeften van de consument. De O&R-centra van Samsung helpen het bedrijf om voortdurend te innoveren en nieuwe producten te ontwikkelen voor de wereldmarkt.

AIRCO SYSTEMEN VAN SAMSUNG

Samsung Airco Wandmodellen

Wandmodellen worden vooral gebruikt in kleine ruimtes zoals slaapkamers, werkkamers of kleine kantoorruimtes. Ze zijn eenvoudig en snel te plaatsen, en zijn een elegante oplossing waar geen vals plafond voorhanden is.

Samsung Airco Cassettemodellen

Dit type toestel wordt bijna volledig ingebouwd in het vals plafond; enkel het stijlvol decoratiepaneel blijft zichtbaar. De behandelde lucht wordt uitgeblazen in één, twee of vier richtingen. Een stille oplossing voor winkels, restaurants, kantoren, enz.

Samsung Airco Kanaalmodellen

Bij dit type toestel zijn enkel discrete roosters zichtbaar. Het toestel zelf wordt volledig weggewerkt in een vals plafond, een technische ruimte,… De lucht wordt dan via flexibels of buizen naar de verschillende inblaasroosters verdeeld.

Samsung Airco Vloer/Plafond & console model

Samsung’s console en plafond air conditioners passen in elk interieur en zijn zeer flexibel te plaatsen. Zo heb je meer keuze in verband met de plaatsing van het toestel. “Cool” zijn was nooit zo stijlvol.

Of bent u misschien op zoek naar andere airconditioning merken als: Mitsubishi Airco, Panasonic Airco, Daikin Airco, LG Airco of Carrier Airco.

 

NEEM CONTACT MET MIJ OP over Samsung airco

Wilt u een advies op maat over de verschillende Samsung airconditioning systemen en een prijsindicatie, laat dan een installateur vrijblijvend contact met u opnemen.

    Uw naam (verplicht)

    Uw email (verplicht)

    Onderwerp

    Uw bericht