DAIKIN AIRCO

In woningen, kantoren, hotels, restaurants, winkels en talloze andere ruimten zorgen energiezuinige Daikin airconditioning systemen efficiënt en onopvallend voor een comfortabel werk- en leefklimaat.

Diverse Daikin airco systemen

Door een ruime keuze aan modellen en capaciteiten passen Daikin airconditioningsystemen harmonisch in elk interieur en vinden ze een plaats in ruimtes van alle afmetingen en vormen. Split airconditioners, warmtepompen, koudwatermachines, VRV systemen of het nieuwe Altherma systeem Daikin biedt voor elke toepassing het juiste systeem.

Voor de meest uiteenlopende toepassingen levert Daikin geschikte airconditioning systemen. Systemen die hun kwaliteit ruimschoots hebben bewezen.

Airco van Daikin staat voor innovativiteit en kwaliteit

Innovatie en kwaliteit zijn altijd al vuistregels van de Daikin filosofie geweest. Alle Daikin producten voldoen dan ook aan de hoogste normen. Daikin was het eerste bedrijf in de airconditioningsector dat voldeed aan de voorwaarden voor de CE-markering. Daikin is ook deelnemer van Eurovent. Dit betekent dat Daikin kan waarborgen dat de informatie in haar commerciële en technische literatuur correct en ondubbelzinnig wordt weergegeven. Bij Daikin wordt ook een Zero Defect Beleid gevoerd waarbij de productiemedewerkers zelf op vastgelegde punten in het productieproces testen en controles uitvoeren.

Daikin airco is goed voor het milieu

Voor alle vanaf 1 januari 2005 door Daikin Airconditioning Netherlands b.v. geleverde Daikin producten geldt een garantietermijn van 5 jaar. Als fabrikant van airconditioners, compressoren en koudemiddelen is Daikin tevens nauw betrokken bij de bescherming van het milieu. Sinds een aantal jaren streeft Daikin naar de positie van marktleider op het gebied van milieuvriendelijke producten. Om dit te bereiken moet een breed assortiment op een ecologisch verantwoorde wijze worden ontworpen en ontwikkeld. Bovendien moet een energiebeheersysteem worden ingevoerd om energie te besparen en afval te beperken.

Of bent u misschien opzoek naar andere airco merken als: Mitsubishi Airco, Panasonic Airco, Samsung Airco, LG Airco of Carrier Airco.

 

Neem contact met mij op over Daikin Airco

Wilt u advies op maat over de verschillende Daikin airconditioning systemen en een prijsindicatie, laat dan een installateur vrijblijvend contact met u opnemen.

    Uw naam (verplicht)

    Uw email (verplicht)

    Onderwerp

    Uw bericht