AIRCO WOONHUIS

Steeds meer wordt in woonhuizen een airco systeem aangebracht. Niet alleen het kantoor beschikt nu over een geavanceerd airconditioning systeem, maar ook uw woonhuis.

Met airco realiseert u een aangenaam binnenklimaat. Daarnaast kunnen de meeste airco’s ook de lucht ventileren en ontvochtigen. In een woning wordt veel vocht geproduceerd. Door douchen, afwassen en drogen, huisdieren en planten wordt dagelijks meer dan 10 liter vocht geproduceerd. Dat bevordert de groei van huisstofmijten en schimmels en tast schilder- en stucwerk aan. Ook kost verwarmen van een vochtige lucht meer energie; droge lucht warmt sneller op.

Voordat u kiest welk aircosysteem het beste in uw huis past, wilt u natuurlijk zeker weten dat deze airconditioning gebruiksvriendelijk is en esthetisch wordt ingebouwd. Een airco kan tegenwoordig heel goed uit het zicht geplaatst worden. Daarnaast zijn er diverse systemen waarbij u het binnenklimaat heel eenvoudig kunt regelen met uw pc en een app op uw tablet en telefoon.

Wilt u uzelf vooraf goed laten informeren over de mogelijkheden van een airco systeem voor in huis, neemt u dan contact op met Airvek Airconditioning. Wij denken graag mee met u om zo tot de ideale oplossing te komen. In de omgeving van Rotterdam hebben wij al veel woonhuizen voorzien van airco.

Contact met Airvek over airco in een woonhuis is uiteraard geheel vrijblijvend.