Airco kantoor

U verwacht van uw personeel op kantoor effectiviteit, efficiëntie en helderheid van geest? Uit onderzoek blijkt dat een goed binnenklimaat resulteert in een hogere productiviteit. De lucht in gebouwen is meestal van slechtere kwaliteit dan de buitenlucht. Door de aanwezigheid van veel mensen kan de kooldioxide concentratie (CO2) snel oplopen. Hierdoor ontstaan concentratieverlies, hoofdpijn en misselijkheid. Of uw pand nu bestaat uit kleinere kantoorruimtes of een grote werkvloer, voor iedere situatie heeft Airvek een passend aircosysteem in huis. Met ons airconditioning systeem is te voldoen aan de wensen van al uw medewerkers. Het is bijvoorbeeld niet prettig als de één de koude lucht in de nek voelt, terwijl de ander geneigd is van de hitte een raam te openen. En dit is ook niet meer nodig wanneer u kiest voor een aircosysteem van Airvek Airconditioning.

Airvek staat niet voor niets voor perfect klimaatwerk. Middels een gedegen inventarisatie en onderzoek op locatie presenteren wij u klimaatverbetering op maat in de vorm van airco op kantoor. Daarbij leggen wij in heldere taal uit hoe bepaalde componenten gecombineerd dienen te worden. Verder zijn we in staat om vrijwel voor elk budget een aircosysteem te leveren, ook voor uw kantoor.

Vraag naar de mogelijkheden van airconditioning middels een airco systeem voor op kantoor. Airvek Airconditioning, reeds 35 jaar een begrip in Rotterdam en omgeving, kan het perfecte werkklimaat verzorgen voor al uw werknemers.