PANASONIC AIRCO

Panasonic is niet alleen een van ’s werelds grootste fabrikanten van airco systemen, maar ook één van ’s werelds grootste compressor producenten. De compressor is het hart van de airconditioner en doordat deze in eigen beheer wordt geproduceerd, zal een airco van Panasonic altijd een optimale kwaliteit hebben. Het is hun streven om altijd de hoogst mogelijk kwaliteit te leveren, niet alleen voor de productkwaliteit, maar ook zeker wat betreft de toepassingen voor de gebruikers.

Panasonic airconditioning verbetert continu

De Research & Development afdelingen zijn continu bezig om de producten te verbeteren en te vernieuwen en af te stemmen op uw behoeften. Panasonic airconditioners zijn afgestemd voor zowel particulier als zakelijk gebruik. Gezonde lucht is belangrijk voor de gebruikers en steeds meer mensen krijgen te maken met allergie voor pollen, huismijt, enz. Daarom zijn veel van de modellen voorzien van luchtreinigende functies, zoals het super alleru-buster filter of de ingebouwde E-Ion electrostatische luchtreiniger, zodat u altijd een gezond binnenklimaat in uw ruimte heeft.

Panasonic airconditioning is goed voor het milieu

Ook voor het milieu wil Panasonic met haar producten een bijdrage leveren aan het terugbrengen van de CO2 uitstoot. In Panasonic airconditioners wordt veelal de energie-efficiente inverter-techniek toegepast, waardoor de werking van de airconditioner afgestemd wordt op de vraag.

Of bent u misschien op zoek naar airconditioning van merken als Mitsubishi Airco, Samsung Airco, Daikin Airco, LG Airco of Carrier Airco.

 

NEEM CONTACT MET MIJ OP OVER PANASONIC AIRCO

Wilt u een advies op maat over de verschillende Panasonic airconditioning systemen en een prijsindicatie, laat dan een installateur vrijblijvend contact met u opnemen.

    Uw naam (verplicht)

    Uw email (verplicht)

    Onderwerp

    Uw bericht